Bedrukte atletiekkleding

Sinds kort zijn wij van Van Rutten Promotion de trotse verdeler van Raven Atletiekkleding voor de Nederlandse markt. Een nieuw merk waarmee wij u de kwaliteit kunnen leveren welke u van ons gewenst bent, en zelfs nog iets beter!

Het volledige assortiment bedrukte Atletiekkleding is leverbaar tegen scherpe prijzen en vlotte leveringen.

Elke hardloper droomt ervan om eens de marathon in een voor hem of haar eigen  recordtijd te lopen. En of dat nu in twee en een half uur of ruim vier uur is maakt niet uit,  de prestatie is zeker voor amateurs en recreatie lopers puur individueel. Vergeet niet de juiste kleding op tijd te bestellen. Een prestatie leveren gaat altijd makkelijker in nieuwe en goed zittende sportkleding. Laat je team stralen aan start en finish.

Nieuw PRO Running Shirts

  • 3 verschillende materialen in polyester/elastaan
    • Voorzijde elastisch en licht
    • Zijpand: geventileerd voor vlottere zweetafvoer
    • Rugzijde: elastisch en licht geperforeerd
  • Aangepaste snit met elegante kraag
  • Ronde hals bij de heren/ V-hals bij de dames
  • Optimaal comfort tijdens het lopen

De volledig vernieuwde loopshirts lange mouw

Sinds kort in ons assortiment, het volledig vernieuwde loopshirt lange mouw. Ideaal voor trainingen en frisse dagen. De loopshirts lange mouw zijn voorzien van ventileren zijpanden, dubbel gestikte naden en een kort rits. En geventileerde stof aan de oksels. Het shirt bied ook bescherming bij zon allergie.

Nieuw in ons assortiment, bedrukte bidons, tassen en rugzakken

Naast ons ruime assortiment kleding kunnen wij nu ook bedrukte bidons, tassen voorzien van een bedrijfs- of clublogo. Tevens kunnen wij rugzakken leveren met bedrukking. De meeste items zijn tevens leverbaar in kleinere aantallen!

bedrukte Atletiekkleding

Ons assortiment