Bedrukte Triatlonkleding

Sinds kort zijn wij van Van Rutten Promotion de trotste verdeler van Raven Triatlonkleding voor de Nederlandse markt. Een nieuw merk waarmee wij u de kwaliteit kunnen leveren welke u van ons gewenst bent, en zelfs nog iets beter!

Het volledige assortiment bedrukte Triatlonkleding is leverbaar tegen scherpe prijzen en vlotte leveringen. 

Het afzien en presteren is weer begonnen. Topsporters en amateurs stellen hoge eisen aan hun sportkleding. Of je nu gaat mountainbiken, racefietsen of hardlopen Van Rutten Promotion zorgt voor de perfecte kleding voor iedere discipline.  Nieuwe kleding,  bestel gelijk aangepaste mondkapjes mee. Hopelijk krijgen we het virus onder controle en kunnen we weer volop genieten van onze sport.

Vernieuwde singlet

Naast het loopshirt korte mouw is er nu ook een singlet leverbaar in de Pro uitvoering. Pluspunten aan dit singlet zijn dat deze aan de voorzijde elastisch en licht is, geventileerde zijpanden heeft en een elastisch rugpand heeft dat licht geperforeerd is.

Low Budget lijn

Sinds kort in ons assortiment, de Low Budget lijn. Deze lijn heeft als kernwoorden, voordelig, eenvoudig en betaalbaar. We kunnen nu een voordelige kledinglijn aanbieden welke bijvoorbeeld voor eenmalige evenementen uitermate geschikt is. Neem hierover contact met ons op.

Bedrukte Triatlonkleding

Ons Assortiment